Bouwtekening laten maken

w001-tralles-huislatenontwerpen-bouwtekening-woning-schetsontwerpen (1)
20170727 impressie 2 kopie
nieuwbouw woning Denekamp 3
20171218 impressie 1 zonder logo
B3a-15-071 SATERSLO BOUW 2

Ik wil een bouwtekening laten maken

Heeft u specifieke wensen en wilt u een eigen, uniek ontwerp voor uw droomhuis?

 Dan kunnen we u daar uiteraard bij helpen! Bekijk hier de verschillende ontwerpen en lees hier hoe je een persoonlijk schetsplan kunt laten maken. Wilt u graag iets meer informatie over de verschillende fasen in een bouwproces en weten welke tekening u wanneer en waar voor nodig heeft, dan kunt u dat vinden in de bouwfasen.

Schetssessie

Middels een schetssessie brengen we uw wensen en gedachten in beeld. Dit betekent dat u direct kunt zien hoe het ontwerp eruit gaat zien. Ook heeft u direct invloed op het ontwerpproces, u kunt vertellen wat u mooi vindt en wat u niet mooi vindt. Na de schetssessie zijn de meeste uitgangspunten (gevels + platte gronden) bepaald. Indien gewenst kunnen we een onafhankelijke bouwkosten indicatie laten maken door een bouwer uit ons netwerk.

Vooroverleg Gemeente​

Op basis van de door u gekozen tekening kunnen we wijzigingen aanbrengen om zo tot een “definitief” Voorlopig Ontwerp (VO) te komen. Dit ontwerp kunnen we namens u bij de gemeente neerleggen voor een eerste Ruimtelijke en Welstands toets, ook wel vooroverleg genoemd. Indien dit akkoord is gaan we door naar de Definitief Ontwerp fase (DO)

Omgevingsvergunning

Zodra de gemeente akkoord is, kunnen we de bouwaanvraag voorbereiden. Dit is het technisch uitwerken van het ontwerp. Beeldbepalende details worden verder uitgewerkt in tekeningen. De bouwbesluittoets, energieprestatie berekeningen en milieuprestatieberekingen worden verzorgd. Daarnaast worden de berekeningen die gemaakt worden door een constructeur door ons gecoördineerd. Wij zullen als gemachtigde verder de aanvraag van de omgevingsvergunning voor u verzorgen.

Geverifieerd door MonsterInsights