Kosten bouwtekening

w001-tralles-huislatenontwerpen-bouwtekening-woning-schetsontwerpen (1)
20170727 impressie 2 kopie
nieuwbouw woning Denekamp 3
20171218 impressie 1 zonder logo
B3a-15-071 SATERSLO BOUW 2

Wat moet ik betalen voor een bouwtekeningen?
Kosten bouwtekening

Een schetsontwerp, een ontwerptekening, een bouwtekening, het klinkt zo mooi, maar wat kost het, wat kun je ermee en wat zijn de mogelijkheden bij huislatenontwerpen.nl? Hier vindt u een overzicht van de pakketten.

Schetssessie

Middels een schetssessie brengen we uw wensen en gedachten in beeld. Dit betekent dat u direct kunt zien hoe het ontwerp eruit gaat zien. Ook heeft u direct invloed op het ontwerpproces, u kunt vertellen wat u mooi vindt en wat u niet mooi vindt. Na de schetssessie zijn de meeste uitgangspunten (gevels + platte gronden) bepaald. Indien gewenst kunnen we een onafhankelijke bouwkostenindicatie laten maken door een bouwer uit ons netwerk.

Vooroverleg Gemeente

Op basis van de door u gekozen tekening kunnen we wijzigingen aanbrengen om zo tot een “definitief” Voorlopig Ontwerp (VO) te komen. Dit ontwerp kunnen we namens u bij de gemeente neerleggen voor een eerste Ruimtelijke en Welstands toets, ook wel vooroverleg genoemd. Indien dit akkoord is gaan we door naar de Definitief Ontwerp fase (DO)

Bouwaanvraag

Zodra de gemeente akkoord is, kunnen we de bouwaanvraag voorbereiden. Dit is het technisch uitwerken van het ontwerp. Beeldbepalende details worden verder uitgewerkt in tekeningen. De bouwbesluittoets, energieprestatie berekeningen en milieuprestatieberekeningen worden verzorgd. Daarnaast worden de berekeningen die gemaakt worden door een constructeur door ons gecoördineerd. Wij zullen als gemachtigde verder de aanvraag van de omgevingsvergunning voor u verzorgen. Voor informatie over wat het voor u gaat kosten, op basis van uw wensen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.
BEL ME NU
+
Bel mij!