NIEUW ONTWERP

w001-tralles-huislatenontwerpen-bouwtekening-woning-schetsontwerpen (1)
20170727 impressie 2 kopie
nieuwbouw woning Denekamp 3
20171218 impressie 1 zonder logo
B3a-15-071 SATERSLO BOUW 2

Een eigen huis bouwen is een groots en uniek project

 

Daar moet je goed de tijd voor nemen om weloverwogen keuzes te maken. Op huislatenontwerpen.nl kun je veel inspiratie opdoen van bestaande woningen. Zowel villa’s alsook 2-onder-1-kap. Heeft u echter specifieke wensen en wilt u een eigen, uniek ontwerp voor uw droomhuis? Dan kunnen we u daar uiteraard bij helpen! Immers een architect weet precies die nuances en ideeën in een ontwerp neer te zetten die voor u van belang zijn. Hij luistert naar uw wensen en ideeën en combineert dat tezamen tot een passend ontwerp, geheel naar uw wens!

Persoonlijk schetsplan

Voor een persoonlijk schetsplan plant Architom Architecten graag een schetssessie met u in! Samen brengen wij uw wensen en gedachten direct via een schetssessie in beeld. Zo krijgt u een geheel eigen persoonlijke en unieke schets op basis van uw wensen. Indien gewenst kunnen we een onafhankelijke bouwkosten indicatie laten maken door iemand  uit ons netwerk.

Graag komen we met u in gesprek om dit te bespreken en uit te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

WEBSHOP

Laat je inspireren! Bekijk hier de vele bouwschetsen en bouwtekeningen!

Fasen bouwproject

U heeft een kavel, en dan? Alvorens de schop de grond ingaat voor uw nieuwe huis, moet er nog heel veel geregeld worden. Het schetsontwerp, het voorlopig ontwerp, de omgevingsvergunning, de goedkeuring van de gemeente, maar ook moeten bijvoorbeeld de technische details definitief bepaald zijn. Als grondbezitter komt er dus nog veel bij kijken om daadwerkelijk het huis van uw dromen te bouwen.

Bekijk de bouwfasen

Fasen huisontwerp

U heeft een kavel en dan? Wat moet er allemaal geregeld worden?

Bestel eenvoudig uw gewenste bouwtekening

pakketten

Een schetsontwerp, een bouwtekening, wat kost het, wat kun je ermee en wat zijn de mogelijkheden? Bekijk de pakketten.
BEL ME NU
+
Bel mij!