Over ons

w001-tralles-huislatenontwerpen-bouwtekening-woning-schetsontwerpen (1)
20170727 impressie 2 kopie
nieuwbouw woning Denekamp 3
20171218 impressie 1 zonder logo
B3a-15-071 SATERSLO BOUW 2

Over ons

Woningontwerpen moeten voor iedereen toegankelijk zijn! Hier kunt u schetsen en ontwerptekeningen downloaden om u te helpen uw droomhuis te realiseren.

Huislatenontwerpen.nl

Huislaten ontwerpen is onderdeel van Architom Architecten, een full service architecten bureau uit Denekamp die mensen op toegankelijke wijze helpt hun gedachten en wensen op papier te krijgen. Naast het ontwerpen van huizen, villa’s en tal van woningprojecten verzorgen wij ook de volledige vergunning richting de gemeente en zorgen we ervoor dat uw droomhuis uiteindelijk gebouwd kan worden. Wij geloven er in dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Als u een woning wilt bouwen weet u vaak niet waar u moet starten. Bij een architect begint u veelal met een leeg vel, U weet niet wat u krijgt en wat het kost. Een aannemer vraagt vaak naar een bouwtekening, maar waar vindt u die? Een conceptbouwer heeft plannen klaar en kan het voor u bouwen, echter bent u afhankelijk van haar bouwsysteem. Waardoor ingrijpende wijzigingen veel geld kosten. Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om als architect bouwplannen aan te bieden zodat u zich op onafhankelijk wijze kan laten inspireren en deze eenvoudig op maat kan laten maken. Zo kunt u vooraf een richting kiezen, kunt u met een tekening naar uw eigen aannemer of kunt u bouwen binnen uw gewenste bouwsysteem zonder dat u ergens aan vast zit. Wel zo gemakkelijk! Door gebruik te maken van bestaande speciaal voor u gemaakte tekeningen, kunnen we uw wensen snel en eenvoudig vertalen naar een goed en passend ontwerp. Dit werkt makkelijk, snel en voordelig. Dit doen we graag door persoonlijk met u in contact te komen en uw wensen fysiek of online te bespreken. Daarna nemen we u bij de hand om het hele proces te doorlopen met het doel uw droomhuis te realiseren. Concrete ontwerpen helpen u bij uw ideevorming en zijn handig  als praatplan. Hierdoor kunt u zich een eerste indruk krijgen van uw mogelijke nieuwe woning. Laat u verrassen door het grote aanbod bouwschetsen en ontwerptekeningen en neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft.
LOGO_

Huis laten ontwerpen

Met de bouwschetsen op huislatenontwerpen.nl kunt u al in de oriëntatiefase van uw droomhuis rustig  plannen / ontwerpen gaan bekijken, zonder enige verplichting naar aannemer of conceptbouwer. Op huislatenontwerpen.nl vind u naast inspirerende schetsen ook complete ontwerptekeningen . Deze ontwerpen zijn in basis helemaal goed, echter kan  er nog wel het een en ander aan gewijzigd worden passend voor uw bouwsituatie. Dit kunnen wij voor u regelen, maar dat mag u uiteraard ook zelf coördineren. Dàt is geheel aan u.

Naar de bouwschetsen en bouwtekeningen

Ontwerp- en bouwtekeningen

Alle ontwerpen en bouwtekeningen worden met de grootste zorg en precisie op maat gemaakt. Dat maakt ook dat ieder huis uniek is. Immers je huis moet passen op de kavel die je hebt, je moet rekening houden met de lichtinval, de bouweisen vanuit de gemeente en uiteraard uw eigen specifieke wensen. Allemaal punten die van belang zijn voor de uiteindelijke bouwtekening waarmee uw toekomstige huis gebouwd kan worden.

Naar de bouwschetsen en bouwtekeningen

pakketten

Een schetsontwerp, een bouwtekening, wat kost het, wat kun je ermee en wat zijn de mogelijkheden? Bekijk de pakketten.

Bestel eenvoudig uw gewenste bouwtekening

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de welstand? Waar moet een tekening aan voldoen? Hoelang duurt een bouw? Vind hier nog veel meer antwoorden op vele bouwvragen!
BEL ME NU
+
Bel mij!