ZAKELIJK

w001-tralles-huislatenontwerpen-bouwtekening-woning-schetsontwerpen (1)
20170727 impressie 2 kopie
nieuwbouw woning Denekamp 3
20171218 impressie 1 zonder logo
B3a-15-071 SATERSLO BOUW 2

Jarenlange ervaring in de zakelijke bouwmarkt.

 

Huislatenontwerpen.nl is onderdeel van Architom  Architecten. Naast het ontwerpen van huizen en het begeleiden van potentiële particuliere bouwers hebben we ook jarenlange ervaring in de zakelijke bouwmarkt. Zo hebben wij vele contacten bij zowel gemeentelijke instanties alsook een groot netwerk in bouwrelaties.

Tekeningen voor de zakelijke markt.

Aannemers, Makelaars, Ontwikkelaars, gemeentes. Ze hebben allemaal 1 ding gemeen. Ze maken allemaal gebruik van bouwtekeningen. Huislatenontwerpen is altijd op zoek naar betrouwbare duurzame zakelijke partners om kennis te delen en samen onze klanten te bedienen.

Zit er voor u een woning bij die u kunt gebruiken voor uw klant? Neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Ontwikkelen bouwplannen

Wij denken graag mee in het ontwikkelen van bouwplannen in de breedste zin van het woord. Zowel met aannemers alsook projectontwikkelaars of makelaars.  Wij zijn bekend met zaken als het herverdelen van grondposities in verschillende kavels en uiteenlopende stedenbouwkundige opgaves zoals inbreidingslocaties, uitbreidingslocaties, rood voor rood etc..

Daarnaast coördineren we de bestemmingsplanwijzigingen. Tevens bieden we ondersteuning aan massastudies, specifieke woningtypes voor bepaalde doelgroepen, woningbouwprojecten, Tiny houses en diverse ontwikkelopgaves.

Contact

Bent u aannemer, ontwikkelaar, makelaar, gemeente of een andere zakelijke klant die onze producten of diensten kan gebruiken? We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en waar we bij kunnen ondersteunen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Projectbouw

Bekijk hier een aantal projectbouw tekeningen
BEL ME NU
+
Bel mij!