Bouwtekeningen particulieren

w001-tralles-huislatenontwerpen-bouwtekening-woning-schetsontwerpen (1)
20170727 impressie 2 kopie
nieuwbouw woning Denekamp 3
20171218 impressie 1 zonder logo
B3a-15-071 SATERSLO BOUW 2

U wilt een huis gaan bouwen, maar waar begint u dan?

 

U wilt een huis gaan bouwen, maar waar begint u dan? Juist, bij het opdoen van inspiratie! Wilt u een vrijstaande villa bouwen of een 2-onder-1-kap woning, welke uitstraling moet de woning hebben en welke indeling vindt u prettig, maar ook, welk huis staat het mooist op uw kavel en past het in het bestemmingsplan van de gemeente. Allemaal vragen die in de oriëntatiefase aan bod komen.

Schetsen en ontwerptekeningen

Bij huislatenontwerpen.nl vindt u naast vele schetsen en tekeningen van  verschillende woningontwerpen, ook informatie over de fasen van een huisontwerp. Daarnaast bieden wij u diverse (wijzigings)pakketten om tot een omgevingsvergunning te komen. U vindt hier eenvoudige schetsontwerpen voor inspiratie tot complete ontwerptekeningen die u met een paar hele kleine wijzigingen kunt aanbieden bij de gemeente voor een vooroverleg.

Ontdek het belang van een goede tekening en wat er allemaal bij komt kijken alvorens die eerste paal van uw droomhuis de grond in kan. 

Unieke bouwtekening

Heeft u na het zien van de vele bouwschetsen en bouwtekeningen zoveel inspiratie gekregen en lopen uw ideeën zo uiteen dat u daar wel hulp bij kunt gebruiken? Plan dan een schetssessie! Samen met u brengen wij uw wensen en gedachten direct via een schetssessie in beeld. Zo krijgt u een geheel eigen persoonlijke en unieke schets op basis van uw wensen. Indien gewenst kunnen we een onafhankelijke bouwkosten indicatie laten maken door een bouwer uit ons netwerk.

Graag komen we met u in gesprek om dit te bespreken en uit te werken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

webshop

Laat je inspireren! Bekijk hier de vele bouwschetsen en ontwerptekeningen!

Pakketten

Bekijk de verschillende pakketten en ontdek de mogelijkheden.Lees meer »

Fasen huisontwerp

U heeft een kavel en dan? Wat moet er allemaal geregeld worden?Lees meer »

Veel gestelde vragen

Wat is de welstand? Waar moet een tekening aan voldoen? Hoelang duurt een bouw? Lees meer »

Bestel eenvoudig uw gewenste bouwtekening

BEL ME NU
+
Bel mij!