Over ons

Wat is Huis laten ontwerpen?

Download hier schetsen en bouwtekeningen

Wij passen ze graag naar wens voor u aan, zodat u de juiste tekening heeft voor het overleg bij de gemeente of aannemer. Wie zijn wij?

Huislaten ontwerpen is onderdeel van Architom Architecten, een full service architecten bureau uit Denekamp die mensen op toegankelijke wijze helpt hun gedachten en wensen op papier te krijgen. Naast het ontwerpen van huizen, villa’s en tal van woningprojecten verzorgen wij ook de volledige vergunning richting de gemeente en zorgen we ervoor dat uw droomhuis uiteindelijk gebouwd kan worden.

Wij geloven er in dat woningontwerpen voor iedereen toegankelijk moet zijn. Als u een woning wilt bouwen weet u vaak niet waar u moet starten. Bij een architect begint u veelal met een leeg vel, U weet niet wat u krijgt en wat het kost. Een aannemer vraagt vaak naar een bouwtekening, maar waar vindt u die? Een conceptbouwer heeft plannen klaar en kan het voor u bouwen, echter bent u afhankelijk van haar bouwsysteem. Waardoor ingrijpende wijzigingen veel geld kosten.

Vanuit deze gedachte is het idee ontstaan om als architect bouwplannen aan te bieden zodat u zich op onafhankelijk wijze kan laten inspireren en deze eenvoudig op maat kan laten maken. Zo kunt u vooraf een richting kiezen, kunt u met een tekening naar uw eigen aannemer of kunt u bouwen binnen uw gewenste bouwsysteem zonder dat u ergens aan vast zit. Wel zo gemakkelijk!

Door gebruik te maken van bestaande speciaal voor u gemaakte tekeningen, kunnen we uw wensen snel en eenvoudig vertalen naar een goed en passend ontwerp. Dit werkt makkelijk, snel en voordelig. Dit doen we graag door persoonlijk met u in contact te komen en uw wensen fysiek of online te bespreken. Daarna nemen we u bij de hand om het hele proces te doorlopen met het doel uw droomhuis te realiseren.

Concrete ontwerpen helpen u bij uw ideevorming en zijn handig  als praatplan. Hierdoor kunt u zich een eerste indruk krijgen van uw mogelijke nieuwe woning. Laat u verrassen door het grote aanbod bouwschetsen en ontwerptekeningen en neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft.

BEL ME NU
+
Bel mij!